Wirang – Denny Caknan || Lirik lagu lirik lagu

by James

Wirang – Denny Caknan || Lirik lagu

Judul : Wirang
Pencipta Lagu : Denny Caknan
Artis : Denny Caknan

Lirik lagu :

Sah
Jam 11 bengi aku mbok tinggalna
Mbok tolak tanpa sebab sing pasti
Nglarani

Aku kadhung sayang
Kadhung gadhang-gadhang
Lungamu dadi traumaku
Ngene men kisah bujangku

Adheme angin wengi teka
Ngancani aku kelangan kanca crita
Jane, namung masalah tresna
Tapi kok ya lara

Yen akhire wirang, ben wirang pisan
Yen akhire lara, ben lara tenan
Apa wong tulus wis garise ngene?
S’lalu ngancani, ilang ending-e

Tresnaku kaya bonsai Anting Putri
Mbok sirami rina lan wengi
Masiya elok, endah disawangi
Tapi dipeksa ra isa gedhi

Ha-ah-ah, sabar ati, sabar ngadhepi
Nandure kembang, tukul wirang
Ya, ngalah tenan, nandhese tenan
We nganggep aku sewates kancamu

Iki namung masalah tresna
Tapi kok ya lara

#dennycaknan #wirang #dcproduction #dcmusic #liriklagu #lirikterjemahan