Sanes – Guyon Waton ft. Denny Caknan || Lirik Sanes || lagu jawa VIRAL sanes lirik lagu

by James

Lirik Sanes – Guyon Waton ft. Denny Caknan

Opo koe ra ngerti larane
Nalika pas aku kelangan koe
Ngancani mongso sepimu
Nuruti opo karepmu
Nyatane atimu
Dudu nggo aku
Arep o gedhene roso tresnoku
Sak jerone atiku nggo sliramu
Yen udu sing dikarepke
Sanes sing dipingini
Durung sempet duweni
Pun kon ngikhlaske
Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane
Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke
Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo
Nyatane sak singkat-singkate ceritane
Ho ngelalekne tetep ora gampang
Ra koyo koe sing gampang nggolek liyane
Ngancani nanging ora iso nduweni
Ngenteni nanging koe malah ngenteni tresno liyane
Dudu aku ternyata sing mbok karepke ho
Udane soyo deres ra mandek-mandek
Atiku melu teles pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo
Pas udane teko koe lungo
Koe lungo milih wong sing luweh mulyo
Ha

Tag :
guyon waton sanes lirik, sanes guyon waton lirik, lirik sanes guyonwaton, sanes guyon waton, guyon waton sanes, guyonwaton sanes, sanes guyonwaton, sanes guyon waton live, sanes guyon waton dj, lirik sanes guyonwaton x denny caknan, sanes guyon waton cover, sanes guyon waton koplo, sanes guyon waton chord, guyonwaton x denny caknan sanes lirik lagu, sanes guyonwaton x denny caknan lirik lagu, sanes guyon waton karaoke, sanes guyon waton story wa, guyonwaton sanes karaokesanes guyon waton, guyon waton sanes, sanes guyon waton dj, sanes guyon waton live, guyon waton sanes lirik, sanes guyon waton lirik, lirik sanes guyonwaton, sanes guyon waton cover, sanes guyon waton koplo, sanes guyon waton chord, sanes guyon waton karaoke, sanes guyon waton story wa, guyon waton, guyonwaton, sanes guyon waton full album, sanes guyonwaton x denny caknan, guyon wator, sanes denny caknan ft guyon waton, bagusguyonwaton, konser guyon watonsanes, sanes lirik, sanes cover, sanes karaoke, sanes koplo, sanes guyon waton, denny caknan sanes, guyon waton sanes, sanes denny caknan, sanes akustik, lagu sanes, sanes terbaru, sanes dj, sanes guyon waton lirik, yeni inka sanes, sanes guyon waton dj, sanes karaoke gitar, sanes karaoke piano, cover akustik sanes, sanes niken salindry, sanes karaoke female, sanes guyon waton live, sanes woro, guyon waton sanes lirik, sanes guyon waton cover #lagujawa, lagu jawa, lagu jawa viral, lagu jawa koplo, jawa, lagu, lagu jawa terbaru, #lagu, lagu jawa terbaru 2023, lagu jawa terbaru 2024, play list lagu jawa viral, pop jawa, lagu jawa terpopuler 2023, lagu jawa terpopuler 2024, lagu jawa viral tiktok 2023, lagu nemen, lagu viral, lirik lagu, #jawa pride, lagu terbaru, jawa terbaik, gending jawa, #laguterbaru, kumpulan lagu jawa viral tiktok 2023, lagu trending, lagu indonesia, lirik lagu nemen

#sanes #guyonwaton #dennycaknan #lirik #liriklagu #lirikvideo #lirikmusik #liriklaguindonesia #lagujawa #laguterbaru #laguviral #laguindonesia #laguhits #lagupopuler #lagupopindonesia #lagupop #youtubemusic #musikindonesia #musikviral #tiktoksong #tiktoktrend #tiktokvideo