Saktenane || Vadesta ft Destya Eka || Lirik Lagu lirik lagu

by James

Jangan Lupa Like, Komen and Subscribe 👍
Agar Channel ini Makin Berkembang, Kalian Juga bisa request lagu yang lagi Viral.

Original song :

Saktenane || Vadesta ft Destya Eka

Lirik Lagu

Kulanuwun, ati sing wis nglarani
Apa saiki kowe bakal mbaleni?
Jujur seka ati iki, pengin kowe bali
Bakal tak tampa, lalekna salahmu wingi
Kangmas, sepurane yen wis nglarani
Janji-janji suci mung tak blenjani
Kabeh perjuanganmu mung tak anggep angin lalu
Maafkan aku t’lah mengecewakan kamu
Saktenane
Aku isih tresna kowe
Muga wae
Awak dhewe selawase
Janji suci ora bakal tak blenjani
Ora bakal luntur sakenteke umur
Sliramu paling tak sayang
Sing paling tak gadhang-gadhang
Panjalukku, kowe aja sumelang
Kangmas, aku percaya karo sliramu
Ora bakal ana sakliyane aku
Pandongaku saben wengi
Panjalukku marang Gusti
Bebarengan, bebrayan tekaning pati
Saktenane
Aku isih tresna kowe
Muga wae
Awak dhewe selawase
Janji suci ora bakal tak blenjani
Ora bakal luntur sakenteke umur
Sliramu paling tak sayang
Sing paling tak gadhang-gadhang
Panjalukku, kowe aja sumelang
Kangmas, aku percaya karo sliramu
Ora bakal ana sakliyane aku
Pandongaku saben wengi
Panjalukku marang Gusti
Bebarengan, bebrayan tekaning pati
Pandongaku saben wengi
Panjalukku marang Gusti
Bebarengan, bebrayan tekaning pati

_____________________
_____________________

Selamaat Menonton guys

#saktenane
#Vadesta