SAIXSE | MALAM PAGI | LIRIK LAGU | TRENDING, VIRAL TIKTOK [Lirik] 🎵 lirik lagu

by James

SAIXSE | MALAM PAGI | LIRIK LAGU | TRENDING, VIRAL TIKTOK [Lirik] 🎵
SAIXSE | MALAM PAGI | LIRIK LAGU | TRENDING, VIRAL TIKTOK [Lirik] 🎵
SAIXSE | MALAM PAGI | LIRIK LAGU | TRENDING, VIRAL TIKTOK [Lirik] 🎵
______________________________________________

• Malam Pagi – Saixse X MK K-Clique

• Lirik:

Lari
Baran dalam diri tak puas hati
Hilang apa yang ku selalu impi
Bukak mata still gelap belum pagi
Belum pagi

Malam
Masih muda
Asal kau duduk macam tak buat apa
Bazir masa nak fikir tentang cinta
Yea aku sakit
Aku healing sampai pagi tak balik

Oh no, tak boleh
Hati ku dah parah kau tak boleh nak tarik
Aku nak rasa vibe sampai gila
Ada malam ku sedih
Ada malam ku nari sampai okay

Like oh oh oh
Tak boleh control oh oh oh
Aku nak let go oh oh
Ada malam ku sedih
Ada malam ku nari sampai okay

Mimpi malam aku indah
Kau tak nampak mana beza
Berapa ramai mahu gapai
Tapi kau pilih sengketa

Aku di tak serasi
Itu tanda ku berbeza
Mata nampak masa depan
Hati yakin percaya yang maha

Menanti takdir
Kau terbit terbenam yang ku tunggu
Oh ~ Yang dulu jahil
Jahitan luka yang ku coba sembu, oh ~

Penat pendam rasa
Rasa tiba masa
Tapi kau pegang selama ini mohon lepaskan la

Aku tak ingin kembali
Mengulangi kembali
Tahan air mata mu
Bukan hati percaya kau mampu
Ingat saja la aku, Sementara ku melupakan mu

Jangan samakan aku dengan dia
Jangan beri harapan sia sia
Kau cari yang lain cari aku
Kau masa laluku aku dahe tak nak tahu

Aku tarik, jangan nak patah balik
Aku dah tak boleh nak sambung selit
Kalau toxic tu, suka belit
Siapa switch?

Im on my vibe take you through the night ride
Malampagi yea tou know this is the night life

Oh no, tak boleh
Hati ku dah parah kau tak boleh nak tarik
Aku nak rasa vibe sampai gila
Ada malam ku sedih
Ada malam ku nari sampai okay

Like oh oh oh
Tak boleh control oh oh oh
Aku nak let go oh oh
Ada malam ku sedih
Ada malam ku nari sampai okay
______________________________________________

MOHON MAAF.
Kami tidak bermaksud untuk melanggar hak cipta artis atau label mana pun, Vidio kami hanya untuk hiburan. Jika anda adalah pemengang hak cipta dari konten yang kami gunakan di channel ini dan ingin agar kami menghapus vidio yang membuat konten tersebut, silahkan menghubungi kami. dan kami akan membalas dalam waktu 24 jam.

📧 Email : [email protected]

#@chltv01
#saixse
#malampagi
#trending
#viraltiktok
#liriklagu