SAH – Sarah Suhairi Ft . Alfie Zumi | Lirik Lagu | Cover By Nazu lirik lagu

by James

SAH – Sarah Suhairi Ft . Alfie Zumi | Lirik Lagu | Cover By Nazu

Cover Song By Nazu

Original Song By Sarah Suhairi Ft . Alfie Zumi

Selamat datang di channel MusicAsik
Terimakasih yang udah menonton video dan subscribe channel ini , semoga kalian suka jangan lupa like,comment,share dan subscribe nyalain loncengnya ya supaya tidak ketinggalan video terbaru lainnya.

Silahkan request di comment ya guys lagu apa lagi yang mau di buatin video liriknya
TERIMAKASIH BANYAK !!!

Tags
#sahsarahsuhairiftalfiezumi #liriklagu #nazucover

00:15 [Musik]
00:26 tiada pintakan bersinar Tiada Lagi bumi
00:30 berputa Jika Ku tak
00:33 bersamamu semuanya ak runtuh tiada
00:38 tulangnya beketar tiada senyumannya ku
00:41 kemar Jika Ku tak
00:44 bersamamu semuanya kan
00:48 runtuh Baby I need to know how was your
00:51 day I know that love is heart jangan
00:53 bersedar aku kan ada tak ada antara yang
00:57 lain sementara kau sini selamanya
01:00 jangan Gera Wah
01:03 seinci sepi macam kinci jadilah kini ku
01:07 kau kasi kniku bila ku ready tak pernah
01:12 ubah fikiran aku jaji biarpun kau UT aku
01:16 ada saksi Oke aku tak peduli kau klah
01:20 cari kecuali ini kalau tak Man nak
01:24 sarung cincin itu yang paling penting
01:26 takbun dia lain aku C mahukan
01:31 kamu
01:33 tiadaakan bersenar tiada lagi bumi
01:37 berbuta Jika Ku tak
01:39 [Musik]
01:40 bersamamu semuanya kan runtuh tiada
01:44 tulangnya bergetar tiada senyumannya ku
01:48 kemar Jika Ku tak
01:51 bersamamu semuanya kan
01:55 Rut apupakah semua yang dah berlalu t
01:59 kan kau ada aku janji padaku kau tak
02:03 pergi tetap di sini jangan biarku
02:06 sennyi tak percaya semua kataku kau
02:11 harus buktikan dulu Emang tak yang lain
02:14 cuma kamu cari apa lagi yang kamu tunggu
02:18 tak pernah ubah fikiran aku janji biar
02:21 bukur aku ada saksi Oke aku tak peduli
02:26 kau kerlah jari kecuali ini kalau tak
02:31 nak Sar cencing itu yang paling penting
02:33 tak ada benda yang lain
02:36 akahukan
02:39 kamu tiada Pintan bersinar tiada lagi
02:43 bumi berputar jika ku tak
02:47 bersamamu semuanya kan runtuh tiada
02:51 tulang yang berketar tiadaasanya ku
02:55 gemar Jika Ku tak
02:58 bersamu semuanya kan
03:02 runtuh sekarang
03:05 kuercaya kita ditakdir unuk bersama
03:11 selamanya hingga ke hari tua engkau erat
03:16 tanganku Jangan pernah k lepas k tempat
03:21 kuu
03:22 berteduh yang paling tiada ban bersenar
03:27 tiada lagi bumi berput Jika Ku tak
03:32 bersamamu semuanya kan
03:34 runtuh tiada Tul yang beetar tiada R sen
03:39 senyamnya ku gemar jitaku tak
03:43 bersama semuanya
03:46 kar tiada Bintan bersindar tiada lagi
03:50 bumi berputar jikaku Tak
03:54 bersamu semuanya kan
03:57 runtuh tiada tulang berketar tiada
04:01 senanya ku gemar cikaku Tak
04:05 bersamu semuanya k
04:09 [Musik]
04:13 Rut