Rasah bali – Lavora ft. Ena Vika ( lirik lagu) ||#rasahbali #tiktok #fyp #liriklagu lirik lagu

by James

link official music:

lyrics:

Opo ora ngerti roso ati iki
Bien kowe tau ngelarani
Tatu uwes mari ora arep baleni
Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe
Mergo aku durung iso lilo
Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah
Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas
Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo
Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi
Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe
Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe
Ngapurane aku uwes gawe loro
Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi
Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki
Cukup sewates konco aku karo kowe
Orasah bali aku wes ora sudi
Orasah bali aku wes ora sudi

00:00 [Music]
00:20 [Music]
00:29 all for
00:30 [Music]
00:58 for
01:02 [Music]
01:21 foree
01:28 for I
01:31 [Music]
01:43 for
01:46 [Music]
01:54 [Music]
01:57 [Applause]
01:58 we
02:01 [Music]
02:03 foree
02:05 speech
02:08 [Music]
02:20 [Music]
02:28 foreign
02:32 [Music]
02:50 we is
02:52 all
02:55 [Music]
02:58 that
03:11 [Music]
03:25 wee
03:28 way I am
03:51 [Music]
03:54 the
03:58 and
04:08 [Music]
04:19 fore