NEMU – Galih Suryana (Lirik Lagu) lirik lagu

by James

#NEMU

Nemu
Cipt. Iskandar Hanafi
Lagu Gilga Sahid
Vocal Galih Suryana

Lirik:

Nemu koe pas ati ambyar ambyare
Pacar seng tak tresnani ninggal aku golek liane
Tekamu dadi tombo
Ngobati ati seng loro
Mugo ikhlas nompo
Tekan mbesuk nganti tuo
Koe seng paling ngerti marang kahanane ati
Aku mok semangati ngusap iluhku seng mbrebes mili
Pepujane ati kinaryo kembange wangi
Sabar sabarno momong aku
Mugo selawase dadi siji
Matursuwun gusti mpun maringi seng gemati nemu slirane ngobati ati kang sepi
Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati yang pergi biarlah pergi ono koe seng ngancani