Masdddho ~ Samar (Lirik lagu) lirik lagu

by James

Lirik lagu

Aku mung ngene anane sayang
Mung wong biasa sing lagi berjuang
Ngadepi kahanan ati sing sering kelaran
Bola – bali mung di nggo dolanan

Yen ono kurang – kurangku
Yen ono salah luputku
Ngomongo terus terang sayangku
Ojo mok pendem dewe
Ojo sambat rono rene
Aku samar digawr nyaman liyane

Ngertio sayang aku wegah kelangan
Siji – Sijine kowe tak eman eman
Ora tak baleni tresno sing koyo wingi
Kisah kisinan jangan terulang lagi

#samar
#masdddho
#liriklagujawa
#liriklagu