LIRIK LAGU PELANGGARAN-GUYON WATON(trimo ngalih ngampet perih) cover by Selvia okta lirik lagu

by James

Jangan lupa dengerin yang original nya juga ya guys❤️

Jangan Lupa Subscribe Channel YouTube nya Agar Saya Semangat Upload Video Barunya Makasih 🔔

LIRIK:
Tegel kowe nglarani wong koyo aku
Sing wis nompo elek apike uripmu
Lilo aku lilo berjuang mati-matian
Nanging kowe malah milih demikian

Isa-isane koe ngarang cerito
Nangis kelaran nutupi kesalahan
Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro
Dramamu uwis tak woco lungo o aku ra gelo

Trimo ngalih ngempet perih
Tak angkat gendero putih
Aku nyerah lambaikan tangan
Dadah sayang tresnoku wes ilang

Sepurane sayang atimu wes kebobolan
Ora iso njogo perasaan
Kowe main belakang
Kabeh rosoku tak buang
Pelanggaran kowe tak kartu abang

Isa-isane koe ngarang cerito
Nangis kelaran nutupi kesalahan
Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro
Dramamu uwis tak woco lungo o aku ra gelo

Trimo ngalih ngempet perih
Tak angkat gendero putih
Aku nyerah lambaikan tangan
Dadah sayang tresnoku wes ilang

Sepurane sayang atimu wes kebobolan
Ora iso njogo perasaan
Kowe main belakang
Kabeh rosoku tak buang
Pelanggaran kowe tak kartu abang

Kowe main belakang
Kabeh rosoku tak buang
Pelanggaran kowe tak kartu abang

00:04 t
00:06 k ngani wong koy Aku sing wis nomo El
00:13 apik
00:18 uripmu Lilo aku Lilo berjuang
00:23 mati matian nanging k
00:28 malam
00:31 [Musik]
00:36 demikian Isa
00:40 isane ke ngarang cerita nangis
00:45 kelaran nutupi
00:49 [Tepuk tangan]
00:51 kesalahan soksokan Citro
00:57 [Musik]
00:58 Poro u
01:01 S tak woco lungo
01:04 aku
01:06 [Tepuk tangan]
01:09 Kelo trimale
01:12 [Musik]
01:13 ngampet tak angkat gendero putih aku
01:18 nyerah lambaikan tangan Dada
01:23 sayang tresnoku wis
01:28 ilang
01:30 [Musik]
01:34 sepurane
01:35 sayang hatimu wis
01:39 keopolan ora
01:42 iso Jogo
01:46 [Musik]
01:47 perasaan k main
01:51 belakang Kab rasu Tak buang
01:56 pelanggaran k tak kartu
02:00 [Musik]
02:10 tak angkat
02:12 gendero putih aku nyerah lambaikan
02:17 tangan Dada
02:19 sayang tresnu wes
02:28 ilang
02:30 kurane
02:32 sayang atimu wis
02:36 kebobolang ora
02:38 iso Jogo
02:43 perasaan k main
02:47 belakang kabeh rosoku tak buang
02:54 pelanggaran k tak kartu
02:58 Abang
03:05 sepurane
03:06 sayang atimu wis
03:10 kebobolan ora
03:13 iso Jogo
03:18 perasaan k main
03:22 belakang
03:23 kabeh
03:26 takang
03:28 pelanggar k tak kartu
03:36 apa