Lirik Lagu Anak Lanang – Ndarboy Genk lirik lagu

by James

Asli :

Lirik Lagu :
Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek
Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan
Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke
Pak e buk e ngapurane
Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo
Aku iki anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo
Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu
Kathah klenta klentu
Kulo nyuwun donga restu
Biyen pedot sekolah
Mergo kahanane susah
Weling bapak dadi wong sing genah

#anaklanang #anaklakilaki #ndarboygenk #ndarboygank #liriklagu #lirikvideo #lirikmusik

00:20 [Musik]
00:25 kahku
00:28 Gedek edek bak kerjo Yen mung ono
00:39 proyeken Turung kamikan arep turu adem
00:45 Kanginan penting
00:48 saben iso
00:54 mangan
00:58 aku
01:00 we senajan biyen mung iso
01:05 nyusah
01:07 P
01:09 ngaburani saiki Aku wis
01:12 kerj senajan uripku
01:16 rekoso ikhlas Bekti
01:19 kanggo
01:28 keluarg anak
01:32 lanang
01:34 turan m iso
01:39 mulyate
01:47 keluarwat Aku nganti
01:50 G kah
01:53 luputuul Nyun
01:58 Pangestu
02:37 turp turu adem
02:40 Kanginan
02:43 penting
02:49 bo saiki
02:58 aku
03:00 Solus Pak Bu
03:04 ngapurane saiki Aku wis
03:07 kerj senajan uripku
03:11 rekoso
03:13 ikhlasti
03:14 kanggo
03:21 keluargo
03:22 aku iki
03:26 anaklanang kerjaku Mungun dalan mugo iso
03:34 mulyajate
03:36 keluarg
03:39 PB
03:41 rekase kawan Aku nganti gede Jen kathah
03:47 luputku kulo nyuwun
03:53 Pangestu kadah luputmu Kula nyuwun
03:58 Pangestu
04:02 [Musik]
04:15 matur nuwun
04:18 ya wis gelem rumah
04:22 bapak sukses Lan
04:26 or tetep jadiadi bocah sing apik
04:30 [Musik]
04:33 pakot
04:35 sekolah Mer kahanane
04:41 susahing Bapak
04:43 dadi wong
04:48 [Musik]
04:50 sing