LIRIK LAGU – ALUM – Ajeng Febria – SAVANA MUSIC lirik lagu

by James

LIRIK LAGU – ALUM – Ajeng Febria – SAVANA MUSIC

lirik lagu :
Rosoku sik podo
Ora bedo ora nglio
Sing tak karep kowe ono
Ngancani

sak iki wis bedo
Kok angelmen we di toto
Kowe nggawe kuciwo
Nglarani

Percoyo kondo mu ra bakal gawe cidro
Nemen sak iki we gawe loro
Kowe nglarani ra kiro”

Opo kurang lehku gemati
Apik elekmu tak tampani
Kudune we iso ngerteni
Ginio ngelarani

Kembang ati sing tak rumati
Alum sak iki wis ra wangi
Kabeh ki kowe sing jalari
Karma ra kleru nekani

Manut pripun saene
Masio ati remuk sak kabehane.

00:00 [Music]
00:28 SA
00:33 [Music]
00:50 spee fore
00:58 speech
01:01 [Music]
01:10 [Music]
01:17 [Music]
01:23 W you
01:28 me
01:30 [Music]
01:36 [Music]
01:54 forey Rocky
01:58 Roll
02:01 [Music]
02:12 [Music]
02:18 [Music]
02:23 for
02:28 me
02:30 [Music]
02:35 s
02:36 [Music]
02:45 [Music]
02:57 i
02:58 so
03:00 [Music]
03:27 yeah oh
03:36 [Music]
03:38 fore
03:43 [Music]
03:58 Hy
04:01 [Laughter]
04:04 [Music]
04:25 [Music]
04:29 way
04:34 so give
04:36 [Music]
04:40 me
04:42 come the
04:47 [Music]
04:55 [Music]
04:58 s
05:00 [Music]
05:15 [Music]
05:17 fore
05:21 [Music]
05:25 the way is
05:28 so
05:33 [Music]
05:51 [Music]
05:58 come
06:01 [Music]
06:06 [Music]
06:09 for