Lirik KALAH (Seko mangan nganti nurut dowone) – HAPPY ASMARA FT HASAN TOYS (Official Lirik Video) lirik lagu

by James

Lirik Lagu Kalah

Opo ora kelingan
Wingi nggenggem tanganku?
Curhat tentang mantanmu
Ning saiki malah ninggal aku

Aku pamit, Sayangku
Tak culne genggamanku
Matur suwun uwis mayungi derese udanku
Lan ngancani kesepianku wingi

Terus nggo ngopi aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seko mangan nganti nurut dowone dalan
Tak turuti, berharap iso nduweni
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sak gedhene roso lan usahamu nggo aku
Ra iso ngganteni dhekne ning atiku
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Tak akoni sikapku wingi mung ngapusi
Seolah mencintaimu
Sak gedene langit, aku sing kleru
Ngartekke sikapmu

Terus nggo ngapa aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seko mangan nganti nurut dowone dalan
Tak turuti, berharap bisa nduweni
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sak gedhene roso lan usahamu nggo aku
Ra iso ngganteni dhekne ning atiku
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, masa laluku

Kudune awakku sing dadi pilihanmu
(nanging, tresnaku udu kowe)
Ngapa kudu masa lalumu?
(Aku ra isa nglalekne cerita wingi)
Tak akoni kekalahanku

Tak pikir wektu sing wis awak dhewe entekne
Tandha yen awakmu nrima perasaanku
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Aku ngerti,
Sayangku
Sing menang,
tetep masa lalumu

#kalah #happyasmara #hasantoys #liriklagu #music #youtubeshorts #video #masalalu #mantan

00:00 [Musik]
00:02 kira obat ternyata luka
00:08 terhebat
00:09 obat
00:11 [Musik]
00:15 overos opo or
00:24 kelingan
00:27 tangual digengyeas
00:30 ah curat tentang
00:34 Mantanmu
00:36 Ening
00:38 saiki malah ninggal
00:42 [Musik]
00:45 aku aku pemit
00:49 [Musik]
00:53 sayangku
00:54 tak
00:55 [Musik]
00:58 genggamanmu
01:09 [Musik]
01:14 matianku
01:25 [Musik]
01:28 kesepi
01:33 [Musik]
01:36 as
01:40 akire k
01:42 [Musik]
01:43 milih Bing
01:46 [Musik]
01:54 manmuan
01:58 nurut tak
02:01 turuti perarap iso
02:06 duweni Wis Tak korban
02:09 [Musik]
02:12 waktuku
02:13 is wae kalah karo
02:19 [Musik]
02:21 Mantanmu
02:24 [Musik]
02:27 sakitu aku
02:30 [Musik]
02:39 ur
02:41 sayangku sing men tetep masa
02:49 laluku masa
02:53 [Musik]
02:57 lalu
02:58 Asmara
03:01 after
03:13 ya
03:16 takis aku
03:18 [Musik]
03:28 nangis
03:30 k
03:32 seolah
03:33 [Musik]
03:41 mencintaimu
03:42 langit Aku sing
03:45 [Musik]
03:47 kleru
03:50 [Musik]
03:53 singap
03:58 terus
04:01 [Musik]
04:09 Yen
04:12 akire k
04:15 [Musik]
04:25 [Musik]
04:28 milih
04:30 [Musik]
04:38 tur W
04:41 takb
04:44 [Musik]
04:45 waktuku
04:47 is kalah karo
04:55 [Musik]
04:58 mantanmu
05:01 [Musik]
05:06 aku
05:09 [Musik]
05:14 hatiku sing men
05:22 [Musik]
05:28 tetapuku
05:38 pilihanmualu aku
05:41 is
05:42 [Musik]
05:46 cer Akoni
05:50 [Musik]
05:58 kekalahu
06:06 awakmu nerimo
06:12 perasaankuurani
06:15 sayangku sing Mar tetap
06:19 masalah
06:21 [Musik]
06:23 l opo toh sayang
06:27 akuti sayang
06:31 sing menang tetap masa
06:40 lalu
06:42 Royal
06:44 Mus masa laluku sing menang pemenang
06:48 masa lalu loro loro
06:55 Mas