LINTANG ASMORO – SHINTA ARSINTA ft ARYA GALIH [LIRIK LAGU] 🎵 LAGU ROMANTIS PALING TRENDING YOUTUBE‼️ lirik lagu

by James

Shinya Arsinta feat Arya Galih – Lintang Asmoro (Lirik)

Siang pantara ratri

Mung eling manising ati

Sedyaku bisa anduweni

Marang sang dyah sulaksmi

Rasa kangen kang nglimputi

Lintang bulan dadi seksi

Ubayane datan mbalenjani

Janji sebaya mukti sebaya pati

Wong ayu tresnamu kinarya tamba

Susah jroning batinku

Wong bagus antepna rasa atimu

Tresnaku tulus jroning kalbu

Senadyan ngarungi banyu segara

Rasaku rabakal sirna

Senadyan nyawa oncat saka raga

Wis tresna rabisa dipisahna

Yen wis tresna ora bisa dipisahna

Rasa kangen kang nglimputi

Lintang bulan dadi seksi

Ubayane datan mbalenjani

Janji sebaya mukti sebaya pati

Wong ayu tresnamu kinarya tamba

Susah jroning batinku

Wong bagus antepna rasa atimu

Tresnaku tulus jroning kalbu

Senadyan ngarungi banyu segara

Rasaku rabakal sirna

Senadyan nyawa oncat saka raga

Wis tresna rabisa dipisahna

Yen wis tresna ora bisa dipisahna

#dangdut #laguhits #dangdutkoplo #berkahtalenta #shintaarsinta #aryagalih #lintangasmoro #trending #trendingyoutube #liriklagu #videolirik

00:12 [Musik]
00:21 berah
00:28 op
00:31 W
00:33 [Musik]
00:39 Ayu siang
00:43 pantor
00:46 Ratri m
00:50 Eling manising
00:54 Ati
00:58 Setu
01:02 huweni marang
01:10 sangasulaksmi
01:12 ro kangen Kang
01:17 limputi
01:20 Lintang bulan Dadi
01:24 [Musik]
01:28 saksi
01:31 [Musik]
01:33 janji
01:36 sepkti
01:38 sebay
01:40 [Musik]
01:47 [Tepuk tangan]
01:49 [Musik]
01:51 matiayu
01:54 tresninar Tom
01:58 susajr Ning
02:03 bku wong bagus
02:08 anapno Roso
02:11 atimu
02:14 tresnaku
02:16 tulusroning
02:19 kalbu
02:21 senadyan
02:24 ngarungi Banyu
02:27 segor
02:28 Rasaku
02:30 bakal
02:34 serno
02:37 senadyan nyawa
02:40 oncat Saka Rag wis Tresno ra bis
02:49 [Musik]
02:53 dipisahno tak ampil Cahya
02:56 bulan takil cah e
03:03 [Musik]
03:05 awakewe Kencana
03:09 [Musik]
03:13 Ayo berkah talentai
03:16 [Musik]
03:20 Mas
03:28 rangan
03:29 [Musik]
03:33 bulanadi
03:35 saksi
03:38 upaye datang
03:43 belinjangi janji
03:45 Seo mati
03:48 Sepo
03:50 [Tepuk tangan]
03:53 [Musik]
03:55 [Tepuk tangan]
03:55 [Musik]
03:58 mati Wong
04:01 Ayu Tresna
04:04 Mugi Nar
04:09 t Ning
04:11 [Musik]
04:15 baenku
04:16 bagus
04:19 antepno Roso
04:22 atimu
04:24 tresnaku
04:27 [Musik]
04:28 tulusuningu
04:32 senady
04:34 ngarungi Banyu
04:37 segor
04:39 rasaku ra bakal
04:47 serno nyawa
04:50 oncat Soka
04:52 ro wis
04:55 Tresno B
04:58 diis
05:01 Yen wis Tresno ra bisa
05:11 [Musik]
05:16 dipisan