Kudu Nompo Pilihanmu Nadyan Dudu Aku | Lirik Lagu Raiso Ngapusi oleh Tekomlaku Ft. Ervinsof lirik lagu

by James

Kudu Nompo Pilihanmu Nadyan Dudu Aku | Lirik Lagu Raiso Ngapusi oleh Tekomlaku Ft. Ervinsof

Dekor kamar pintar aesthetic:

📩 Contact Person/Business/Open Endorsement:
email: [email protected]
WA:
DM:

Official Music Video:

Lirik Raiso Ngapusi – Tekomlaku Ft. Ervinsof:
tresno iki karo koe wes karep bebrayan
roso iki aku sing dolanan
seprono seprene aku ngapusi koe
di belakang bermain dengannya

kabeh iki pancen salahku
wes blenjani janji suci iki
lalekno aku, nggoleko pengganti
sing iso ngregani awakmu

ojo ngeboti aku, polahku gawe bubrah
nanging ati raiso ngapusi

jujur aku raiso kudu milih sopo neng atiku
kabeh sing tak tresno
pangapuranen aku wes gawe gelo atimu
ninggal tatu sing wes kadung jeru

nggeh pun kersane duh kangmas
aku lilo lan legowo
ora popo aku mbok duakno

salahku marang awakmu
wes gawe loro atimu
nanging ikhlasmu awakku
mugo bener marang pilihanku

jujur aku raiso kudu milih sopo neng atiku
kabeh sing tak tresno
kabeh kuwi wes ginaris, tresnoku pancene tragis
kudu nompo pilihanmu nadyan dudu aku

pangapuranen aku wes gawe gelo atimu
ninggal tatu sing wes kadung jeru
nglilakno roso tresnoku, ngoyako tresno anyarmu
ojo bali koyo wingi, aku wes ra sudi

jujur aku raiso kudu milih sopo neng atiku
kabeh sing tak tresno
pangapuranen aku wes gawe gelo atimu
ninggal tatu sing wes kadung jeru

pangapuranen aku wes gawe gelo atimu
ninggal tatu sing wes kadung jeru
nanging ati raiso ngapusi

#kudunompopilihanmunadyanduduaku
#jujurakuraisokudumilihsoponengatiku
#kabehkuwiwesginaristresnokupancenetragis
#ojobalikoyowingiakuwesrasudi
#nggehpunkersaneduhkangmas
#raisongapusilirik
#lirikraisongapusi
#raisongapusi
#raisongapusitekomlakuftervinsof
#lirikraisongapusitekomlakuftervinsof