GildCoustic ALUM – Official Lirik Lagu lirik lagu

by James

GildCoustic – ALUM

Original Song
➡️

• GildCoustic – ALUM – (Official Music )

Title : Alum
Voc : Gilga Sahid

Selamat menonton dan mendengarkan 🥰
Semoga Bermanfaat.
Like,Comment and Subscribe 🙏

Terima Kasih yang sudah mampir …
—————————————————————
Lirik Lagu Alum dari Gildcoustic

Rosoku sik podo
Ora bedo ora nglio
Sing tak karep kowe ono
Ngancani

Sak iki wis bedo
Kok angelmen we di toto
Kowe nggawe kuciwo
Nglarani

Percoyo kondo mu ra bakal gawe cidro
Nemen sak iki we gawe loro
Kowe nglarani ra kiro”

Opo kurang lehku gemati
Apik elekmu tak tampani
Kudune we iso ngerteni
Ginio ngelarani

Kembang ati sing tak rumati
Alum sak iki wis ra wangi
Kabeh ki kowe sing jalari
Karma ra kleru nekani

Manut pripun saene
Masio ati remuk sak kabehane

#alum #gildcoustic #fyp #viral #gilgasahid #liriklagu #music #videolirik

00:07 [Musik]
00:33 [Tepuk tangan]
00:33 [Musik]
00:39 rosoku sik
00:44 Pod ora
00:47 Betang
00:52 Li sing tak k
00:57 Ko
00:58 nganc
01:03 [Musik]
01:09 saiki WS
01:14 bedo k angel men
01:20 [Musik]
01:23 Dit k gawu
01:28 jiwa
01:36 [Tepuk tangan]
01:39 perco
01:40 kondo ora bakal gawe
01:47 Citro nemen
01:50 saiki gawe
01:52 [Musik]
01:54 loro k larani ra Kiro
02:00 [Tertawa]
02:04 k opo
02:08 kurang
02:11 kemati api
02:16 [Musik]
02:19 eluani
02:26 [Musik]
02:28 kuduno
02:35 kembang
02:35 [Musik]
02:41 Ati
02:45 [Musik]
02:49 aluniangi kabeh
02:52 [Musik]
02:58 King
03:03 [Musik]
03:13 apah
03:18 [Musik]
03:26 [Tepuk tangan]
03:28 maksud
03:31 ti
03:38 ke
03:39 [Tepuk tangan]
03:43 percaya
03:45 Kanda bakal gawe
03:50 Citro Nen
03:53 saiki gawe
03:58 loro
04:00 kowearani RAA
04:07 kirokiro opo kurang
04:13 Le
04:14 mati api elemu
04:19 tak
04:22 tampani
04:24 [Musik]
04:28 kuduneer
04:30 [Musik]
04:42 [Musik]
04:45 ti
04:47 alumiki
04:49 W
04:56 [Musik]
04:58 Raw
05:00 [Musik]
05:01 [Tepuk tangan]
05:07 [Musik]
05:14 k karm kleru
05:19 [Musik]
05:23 nekan