Dumes – Happy Asmara || Dumes lirik || lagu viral Dumes lirik lagu

by James

Lirik Dumes – Happy Asmara

Sepine ro aku
Senengmu karo liyane
Arep cemburu
Kok dudu sopo-sopone
Sing awale perhatian
Ning akhir slirame sing malah ngilang
Ra pengen liyane
Pengenku siji mung kowe
Kenyataane
Dudu aku ning njero atimu
Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso nggawe nyaman ora jaminan nduweni atimu
Koyo lagi wingi
Awak dewe iso ngobrol tekan wengi
Keroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko kowe sing paling nglarani
Ra pengen liyane
Pengenku siji mung kowe
Kenyataane
Dudu aku ning njero atimu
Isih sok kelingan
Kabeh kenangan sing tau dilakoni
Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi
Iso nggawe nyaman ora jaminan nduweni atimu
Koyo lagi wingi
Awak dewe iso ngobrol tekan wengi
Keroso sliramu wong sing paling gemati
Ora nyongko kowe sing paling nglarani

Tag:
happyasmara, happy asmara, hapy asmara, ego happy asmara, happy asmara ego, lagu happy asmara, happy asmara full, happy asmara apik, apik happy asmara, vlog happy asmara, happy asmara tega, happy asmara music, album happy asmara, happy asmara delva, happy asmara dumes, happy asmara album, happy asmara nemen, pacar happy asmara, happy asmara satru, koplo happy asmara, happy asmara ku puja, ku puja happy asmara, hapy asmara tega, heppy asmara, happy asmara terbaru happy asmara dumes, dumeshappyasmara, happyasmaradumes, dumes happy asmara, happy asmara, happyasmara, dumeshappyasmaralirik, happyasmaradumeslirik, lirikdumeshappyasmara, happy asmara dumes lirik, dumes happy asmara lirik, happy asmara apik, happy asmara nemen, happy asmara music, cover happy asmara, konser happy asmara, happy asmara terbaru, happyasmaraterbaru, happy asmara rungkad, rungkad happy asmara, happy asmara official, happy asmara full album
dumeshappyasmaralirik, happyasmaradumeslirik, lirikdumeshappyasmara, happy asmara dumes lirik, dumes happy asmara lirik, lirik lagu dumes happy asmara, dumeshappyasmara, happyasmaradumes, happy asmara dumes, dumes happy asmara, happy asmara lirik lagu, dumes nemu happy asmara, happy asmara cover dumes, happy asmara dumes full album, happyasmara, happy asmara, happy asmara apik, apik happy asmara, #happy asmara, happy asmara nemen, dumes lirik karaoke dumeslirik, lirikdumes, dumes lirik, lirik dumes, lirik lagu dumes, dumeswaweslirik, dumesnikenlirik, dumes karaoke lirik, yeniinkadumeslirik, dumesyeniinkalirik, lirikdumesyeniinka, dumes, lirik, video lirik lagu dumes, dumes lirik indonesia, dumeshappyasmaralirik, happyasmaradumeslirik, lirikdumeshappyasmara, dumesdennycaknanlirik, dennycaknandumeslirik, #lirik, #dumes, dumes niken, niken dumes, dumesniken, delirik, awlirik, lirikdumesnikensalindry lirikdumes, dumeslirik, lirik dumes, dumes lirik, lirik lagu dumes, dumeswaweslirik, dumesnikenlirik, dumes karaoke lirik, yeniinkadumeslirik, dumesyeniinkalirik, lirikdumesyeniinka, dumes, lirik, video lirik lagu dumes, dumes lirik indonesia, happyasmaradumeslirik, lirikdumeshappyasmara, dumeshappyasmaralirik, dumesdennycaknanlirik, dennycaknandumeslirik, #lirik, #dumes, dumes niken, niken dumes, dumesniken, sanes lirik, delirik, awlirik

#dumes #happyasmara #happyasmara_video #lagujawa #lagu #laguterbaru #laguviral #laguindonesia #laguhits #lirik #lirikvideo #liriklagu #lirikmusik #liriklaguindonesia #lirikterjemahan #musik #musikindonesia #musicvideo #youtubemusic #trending #viral #tiktoksong #tiktoktrend #tiktokviral