Bila Aku Mulai Menghayati sesebuah Lirik Lagu Irama.. lirik lagu

by James

Aku memang minat bernyanyi tapi tu la Keyakinan untuk bernynyi sepenuhnya didepan khalayak ramai tu aq belum ada lagi. Entah la ,aq xda jawapan untuk itu buat masa ni.

Ada juga yg brkata, ( kau boleh pergi jauh ni ,di asah pasti boleh ). andai dizinkan lillahi taala…

Bernyanyi ni mulai sentuh hati jiwa pemikiran ku sejak beberapa tahun abad dahulu, semasa aku menjalani rawatan di sebuah hospital. Saat tu semasa aku dalam perjalanan hendak ke sebuah bilik rawatan tersebut, aku ada tersepintas lalu sebuah bilik yg tidak disengajakan pintunya brbuka luas…dlm bilik tu ada 1set karaoke😅boleh tahan bilik nya luas.

aku terkejut disebuah hospital ada pula bilik karaoke…dan aku bertanya kpd doktor brdekatan disitu…😗itu adalah bilik rawatan jiwa…dimana pesakit² tersebut akan dibawa disitu dan ntah aq xingat lagi pnjelasan seterusnya…sooo begitu lah.

daripada kau berteriak melalak yg bukan² 😌apa kata kau cuba bernyanyi….siuk nynyi…ia seolah² kau sedang berteriak di tepi pantai / tepi gunung ganang / tebing sungai… dan iya kau rasaa hasil dr kau nynyi tu.

mustahil kau xda merasakan sesuatu yg betul2 mau susah mau explain pd sesiapa.

bernyanyi adalah salah satu trapy diri sendiri…

rakan² jangan lupa share / komen / subcribe channel aku ya….supaya di masa akan datang ada lagi ilham² yg meledak dikepala ni yang boleh aq share lagi seperti skg atau sprti yg dahulunya…

semoga kalian diprmudahkan segala urusan dunia akhirat amin² sihat sentiasa ceria selalu bersama insan tercinta tersayang terpaling disayangi oleh kamu. bye