Aftershine ft Restianade – KALAH ( Lirik Lagu ) lirik lagu

by James

Aftershine ft Restianade – KALAH ( Lirik Lagu )

Lirik

Dengarkan

Video

Hasil Utama

Apa ora kelingan
Wingi nggenggem tanganku? (Nggenggem tanganku)
Curhat tentang mantanmu
Ning saiki malah ninggal aku

Aku pamit, Sayangku
Tak culne genggamanku
Matur suwun uwis mayungi derese udanku
Lan ngancani kesepianku wingi

Terus nggo ngapa aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seka mangan nganti nurut dawane dalan
Tak turuti, berharap isa nduweni (isa nduweni)
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sakgedhene rasa lan usahamu nggo aku
Ra isa ngganteni dhekne ning atiku (dhekne ning atiku)
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Tak akoni sikapku wingi mung ngapusi
Seolah mencintaimu
Sakgedhene langit, aku sing kleru
Ngartekke sikapmu

Terus nggo ngapa aku ngancani
Selama iki?
Yen akhire kowe mileh
Bali ning mantanmu

Seka mangan nganti nurut dawane dalan
Tak turuti, berharap bisa nduweni (bisa nduweni)
Wis tak korbanke wektuku
Iseh wae kalah karo mantanmu

Sakgedhene rasa lan usahamu nggo aku
Ra isa ngganteni dhekne ning atiku (dhekne ning atiku)
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, masa laluku

Kudune awakku sing dadi pilihanmu (nanging, tresnaku udu kowe)
Ngapa kudu masa lalumu? (Aku ra isa nglalekne cerita wingi)
Tak akoni kekalahanku, wo-oh (ho-oh)

Tak pikir wektu sing wis awak dhewe entekne
Tandha yen awakmu nrima perasaanku
Ngapurane, Sayangku
Sing menang, tetep masa laluku

Aku ngerti, Sayangku
Sing menang, tetep masa lalumu, ha-ah-ah

#lagusftershine #lagujawa #lagujawasedih #laguviral #laguanak #laguindonesia

#liriklagukalah #restianade #aftershine #liriklagu #kalah1

00:00 [Musik]
00:05 [Musik]
00:24 opo ora
00:28 kelingan
00:31 iningin genggem
00:34 [Musik]
00:37 tanganku surat tentang
00:42 Mantanmu Ning
00:45 saiki malah ninggal
00:49 [Musik]
00:52 aku aku pamit
00:58 sayangku
01:00 tak
01:03 [Musik]
01:06 genggamanku Matur
01:09 suunus
01:11 mayuni
01:15 tersutanku Lan
01:17 [Musik]
01:19 ngancani
01:21 kesepianku
01:25 inin
01:28 terusmuopo
01:30 aku
01:33 nganc selama
01:40 iki Yen
01:44 akire
01:48 King
01:58 mantanmu
02:02 an tak
02:04 turuti perarap
02:08 isoeni Wis Tak korban
02:17 waktuku kalah karo
02:28 mantanmu tungguh aku ra iso
02:34 gantteri dening
02:38 atiku
02:40 ngapure
02:42 sayangku
02:46 Sap
02:56 [Musik]
02:58 saluku
03:12 [Musik]
03:17 takoning sikap
03:20 kuingimu
03:22 ngapusi
03:25 seulah
03:28 cintaimu
03:31 S gedene
03:34 langit Aku sing
03:36 kleru
03:38 ng
03:43 sikapmu
03:45 [Musik]
03:47 ter aku
03:51 ngancani
03:58 selama Yen
04:02 akire kowe
04:05 milih Bing
04:15 mantanmuangan nganti
04:17 [Musik]
04:18 nurutone dalan tak
04:23 [Musik]
04:28 turutii
04:35 waktuku kalah karo
04:39 [Musik]
04:47 mantanmuungg aku ra iso
04:58 gantenitiku
05:03 sayangku S masa
05:11 laluku Aku
05:14 duniaaku sing
05:21 pilihan kudu
05:28 Mas
05:32 tak Ki
05:40 kekalahanku tak pikir waktu sing wis
05:46 [Musik]
05:48 awondo Yen
05:51 awakmu nerimo
05:56 perasaankuur
05:58 sayangku
06:01 S tetep
06:09 selaluku aku ngerti
06:16 sayangku tetap masa
06:19 [Musik]
06:27 lalumu